Kidz GANG

Bij Victory Outreach Rotterdam, hebben we een groot deel van onze bediening toegewijd in het ontwikkelen van de persoonlijke levens van jongeren.

Kidz GANG

G.A.N.G. New Gen & Impact Kidz GANG Young Adults

 

Kinderen zijn de toekomst, daarom zijn wij toegewijd om een generatie van kinderen op te voeden die God zullen liefhebben en zullen worden onderwezen met Bijbelse waarden en principes. Onze kinderbediening is veel meer dan alleen oppassen. U kunt ervan zeker zijn dat uw kinderen zich kunnen ontwikkelen en ontplooien in een veilige omgeving. Wij hebben verschillende groepen van 4 tot 9 jaar oud en daarna groepen voor tieners (10 t/m 15 jaar).

Victory Outreach Rotterdam Kidz G.A.N.G. is opgericht om tegemoet te komen aan de behoeften van, en in het onderwijzen van kinderen op een creatieve manier en om een nieuwe generatie te discipelen voor de Here Jezus Christus.
Kidz GANG biedt kinderen een plek aan waar ze met hun families op een leuke manier kunnen leren over Jezus Christus. Kinder Paas- en Kerstfeest en zondagscholen zijn slechts een paar van de leuke manieren waarop Kidz GANG uitreikt naar kinderen.
Victory Outreach Kidz GANG biedt verschillende activiteiten aan in de lokale Victory Outreach kerk, zoals muziek, zang en dans.
Kinderen groeien dichter bij God, terwijl zij hun geloof kunnen uiten in een leuke en gezellige omgeving.