New Gen

Op Victory Outreach, hebben we een groot deel van onze bediening toegewijd in het ontwikkelen van de persoonlijke levens van jongeren.

New Gen

G.A.N.G. Junior High Kidz Young Adults

 

Victory Outreach ontfermt zich in het bijzonder over de tieners. Deze groep is bedoeld voor alle kinderen van 12 t/m 17 jaar oud. Wij geloven dat deze groep zich binnen een cruciaal leeftijdsgebied bevindt van belangrijke beslissingen nemen. Jezus zelf was 12 jaar oud toen Hij intens in mensen hun levens begon te spreken.

Wij zien binnen Victory Outreach onze tieners groeien naar een niveau van een intieme relatie met God. Onze tienerwerkers hebben allen ervaring met jongeren en zijn intensief bezig om de tieners de basiskenmerken van oprecht geloof bij te brengen. Discipelschap en integriteit staan voorop in de weg naar het intiem leren kennen van Gods zoon, Christus Jezus. Onze tienerwerkers geven graag advies aan de tieners maar ook aan alle ouders met tieners.

Naast onze wekelijkse samenkomsten worden er landelijk en internationaal door Victory Outreach evenementen georganiseerd. Bij deze evenementen worden de tieners uitgedaagd naar een hoger niveau te gaan met God. Tijdens onze tienerbijeenkomsten vertellen wij meer over al onze activiteiten.

De tienersamenkomsten zijn op elke zondag tussen 11.30 – 13.00 uur. Iedereen mag bij God helemaal zichzelf zijn!