Verhuurinformatie

Victory Outreach is gevestigd aan de Mijnsherenplein 9 in Rotterdam en beschikt over een aantal zalen van verschillende omvang. Van congressen tot vergaderingen, repetities, bruiloften en andere bijeenkomsten of een groot concert voor 1000 gasten, Victory Outreach maakt het mogelijk.

Verhuurinformatie Zaal 1 (Auditorium) Zaal 2 Zaal 3 Zaal 4

 

Het organiseren van uw evenement in Victory Outreach is eenvoudig. Wij nemen u het werk uit handen en assisteren u vakkundig bij de organisatie en uitvoering. Hierdoor verloopt alles soepel en met oog voor detail, van catering en decoratie tot aan geluid en techniek. Dit kan full service of u kiest ervoor de organisatie in eigen handen te nemen,

In deze brochure vindt u meer informatie over het aanbod van onze zalen, de mogelijkheden die u als huurder heeft en richtlijnen bij het huren van onze zalen.

Vanzelfsprekend is ieder feest of bijeenkomst uniek. Wij nodigen u daarom ook graag uit om in een gesprek uw specifieke wensen te bespreken om gezamenlijk tot een geschikte opzet en invulling van uw evenement te komen.

Victory Outreach heeft vier grote zalen beschikbaar voor het huren van uw evenement. Bij het huren van één of meerdere zalen is er altijd een technicus en beheerder aanwezig. Daarnaast biedt Victory Outreach de mogelijkheid om naast het huren van de ruimte(s) uw evenement te ondersteunen met catering, bediening, decoratie en zelfs de organisatie van uw evenement.

Licht en geluid
Bij huur van één of meerdere zalen (met uitzondering van de grote zaal) heeft u de keuzemogelijkheid om de geluids- en lichtinstallatie te huren. (Voor meer informatie zie lijst techniek.)

Opslag
Bij het huren van een zaal kan het soms nodig zijn dat u een opslagruimte nodig heeft voor uw persoonlijke eigendommen of dat u een kleedruimte nodig heeft. Voor een klein bedrag stelt Victory Outreach een opslag / kleedruimte beschikbaar bij het huren van één of meerdere zalen.

Schoonmaak
Bij het huren van een zaal kunt u er voor kiezen om het opruimen en schoonmaken van de zalen over te laten aan de clean up service Victory Outreach.

Parkeerplekken
Op het terrein van Victory Outreach zijn 6 parkeerplaatsen beschikbaar. Buiten het gebouw van Victory Outreach is er voldoende parkeergelegenheid tegen betaald tarief van ma t/m za van 9.00 tot 18.00 uur. Betaling is alleen mogelijk via chipknip of via parkonline