Uitvaart Mogelijkheden

Wij zijn Victory Outreach Rotterdam, een kerk die al zo’n 20 jaar actief is in de gemeente Rotterdam. Naast het opdragen van kinderen en het inzegenen van huwelijken, bieden wij ook verschillende mogelijkheden aan om afscheid te nemen van uw dierbare. Wij vinden het belangrijk een uitvaart persoonlijk te laten zijn en de kerk een meer completere rol te geven in het natuurlijke proces van de “circle of life”.

We bieden een 24’s uurs opbaar mogelijkheid in een speciaal daarvoor bestemde kamer. Tevens is er ruime gelegenheid om afscheid te nemen van uw dierbare en kunt u uiteraard bij ons terecht voor het houden van de uitvaartdienst. Daarnaast zijn we in staat om na de uitvaart de volledige catering voor u te verzorgen. U kunt hierbij o.a. denken aan:
• Koffie en thee met koek/ cake
• Soep met brood
• Diverse warme en koude hapjes
• Een complete maaltijd

Al het bovenstaande is een dienst die wij leveren aan onze kerkleden en hun familie. Maar Victory Outreach Rotterdam zet zeker ook zijn deuren voor u open. Iedereen die afscheid wil nemen van hun dierbaren en/of het houden van een uitvaart is daarvoor van harte welkom in onze kerk.
Dit doen we in samenwerking met Meenhuis Uitvaartzorg BV, die ook uw contactpersoon en begeleider zal zijn bij de organisatie van dit hele traject.

Meenhuis Uitvaartzorg
Meenhuis Uitvaart zorg is een algehele (multiculturele) uitvaartorganisatie en verzorgt uitvaarten in de regio Rijnmond.
De uitvaartwensen van nabestaanden staan bij Meenhuis Uitvaartzorg centraal. Een uitvaart biedt u Immers de gelegenheid om voor de allerlaatste keer respectvol, persoonlijk en liefdevol afscheid te nemen van uw dierbare.
Onze flexibele organisatie is sterk in uitvaarten met een persoonlijk tintje die tegemoet komen aan uw wensen. Meenhuis Uitvaartzorg houdt rekening met afkomst, achtergrond, geloofsovertuiging en het beschikbare budget. Iedere uitvaart krijgt bij ons de grootst mogelijke persoonlijke zorg, volledig op maat.

Meenhuis Uitvaartzorg is lid van het Keurmerk Uitvaartzorg en werkt met volgende kwaliteitsnormen;
Heldere afspraken over uitvoering.
Transparante kostenbegroting.
Goede organisatie van de uitvaart.
Bekwaam personeel.
Doelmatige klachtenafhandeling.
Klanttevredenheidsonderzoek.

Dlt Keurmerk wordt toegekend door de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU). De hoogte van de kosten van een uitvaart in de regio Rijnmond zijn afhankelijk van;
Persoonlijke wensen van nabestaanden.
De tijdsduur van de uitvaart.
Kosten van een opbaring.
De kosten van het crematorium of begraafplaats.
Wel of geen volgauto’s.
Keuze van de lost.
Wel of geen rouwkaarten.

Er is al een eenvoudige uitvaart vanaf € 3.975,-. In samenwerking met Victory Outreach hebben wij een tarief samengesteld speciaal voor gemeenteleden. U kunt voor uw uitvaart ook een verzekering afsluiten of geld opzij zetten in een deposito. Hiermee voorkomt u dat een uitvaart financiële verrassingen met zich meebrengt. Indien u hier vragen over heeft kunt u altijd contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Klik hier en download nu de brochure van Meenhuis Uitvaart

En/of bekijk de bedrijfsfilm om een goede indruk van ons bedrijf te krijgen