Uw geschenk voor een mooi kerstmoment

Kerstmaaltijd voor dak- en thuislozen
 

Kerst is voor vele Nederlanders een tijd van gezelligheid en een familiekersdiner. Dit geldt niet voor iedereen en zeker niet voor mensen die op straat leven  of onder de armoedegrens. Door de aanhoudende hoge inflatiemet de hoge prijzen voor boodschappen en energie, is een kerstdiner behoorlijk in de prijs gestegen. Victory Outreach Kerk Rotterdam verzorgde al 27 jaar een kerstmaaltijd voor dak- en thuislozen uit Rotterdam nen gaat ook weer dit jaar een kerstdiner organiseren met een uitgebreid 6-gangen diner met bediening en muziek voor meer dan 800 gasten. 

Kerstdiner vrijdag 15 december & Kinderkerstfeest zaterdag 16 december

 

We kunnen dit echter niet zonder uw hulp. Ook voor het kinderfeest de dag na het kerstdiner is uw hulp nodig.

Hoe helpt u mee?

  1. Ondersteun ons financieel:
    6-gangen kerstdiner voor 800 gasten en kinderkerstfeest voor 300 kinderen is een kostbaar onderneming. Elke gift telt! U kunt uw bijdrage overmaken naar
    NL53 RABO 0159 039 525 t.n.v. Victory Outreach Rotterdam o.v.v. Gift Kerst 2023. Of geef gemakkelijk via onze website door te klikken op de link Kerstgift.
  2.  Ondersteun ons materieel: binnenkort is er een lijst beschikbaar van de spullen die we nog nodig hebben om deze twee dagen tot een succes te maken. 
  3. Word vrijwilliger: we hebben extra handen nodig om deze dagen succesvol te laten verlopen. Stuur een e-mail met uw gegevens en telefoonnummer naar events@vorotterdam.nl en laat ons weten wat u wilt doen. U wordt dan gebeld. Of registreer meteen via Vrijwilligers

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

We zijn bereikbaar via telefoonnummer 010-466 5905 / 06-471 61 481 / 06-840 48 962  en via e-mail events@vorotterdam.nl  

 

Vrijwilligers       Kerstgift