Uw geschenk voor een mooi kerstmoment

Help dak- en thuislozen in Rotterdam aan een kerstmaaltijd

 

We naderen alweer het einde van het jaar. Kerst komt eraan! In een jaar waarin de gevolgen van COVID-19 nog steeds voelbaar zijn, is dat niet voor iedereen even gemakkelijk. Nederland wordt nog steeds geschud door de coronapandemie.  Door constante dreiging en angst raken sommigen nog meer in isolatie. Aan de ene kant willen de Nederlanders weer vrijheid in contacten, maar schuwen toch contact met onbekenden.  De dak- en thuislozen hebben het zwaar, doordat ze in de maand december extra geconfronteerd worden met eenzaamheid.

Al 26 jaar heeft Victory Outreach Rotterdam een kerstmaaltijd verzorgd voor de daklozen en minderbedeelden. Vorig jaar hebben we zelfs meer dan 1.000 mensen mogen trakteren op een heerlijke uitgebreide afhaalmaaltijd met daarbij ook een boodschap van hoop. Ook dit jaar willen we kerstmaaltijden uitdelen en laten weten dat zij niet vergeten worden.  Op vrijdag 17 december maken we zelfs 1500 kerstmaaltijden klaar, die van 16.00 uur tot 20.00 uur kunnen worden afgehaald op het Mijnsherenplein.

Ook de kinderen van Rotterdam worden niet vergeten. Zoals voorgaande jaren wordt er op de zaterdag voor kinderen tot 12 jaar weer een kinderkerstfeest opgezet met volop spel, eten, drinken en cadeautjes.

 

Hoe helpt u mee?

  1. Ondersteun ons financieel: 1.500 maaltijd pakketten uitdelen is een kostbare onderneming. Elke gift telt! U kunt uw bijdrage overmaken naar NL53 RABO 0159 039 525 t.n.v. Victory Outreach Rotterdam o.v.v. Gift Kerst 2021. Of geef gemakkelijk via onze website door te klikken op de link Kerst gift.
  2. Ondersteun ons materieel: er is een Produktlijst beschikbaar van de spullen die we nog nodig hebben om deze twee dagen tot een succes te maken. 
  3. Word vrijwilliger: we hebben extra handen nodig om deze dagen succesvol te laten verlopen. Stuur een e-mail met uw gegevens en telefoonnummer naar backoffice@vorotterdam.nl. en laat ons weten wat u wilt doen. U wordt dan gebeld.  Of registreer meteen via Vrijwilliger

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

We zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-840 48 962 of 06-471 61 481 en via e-mail backoffice@vorotterdam.nl.

               

Vrijwilligers  Kerstgift 2021  Sponsorformulier