Life Flow - Onderwijstraject

Life Flow is het onderwijstraject van Victory Outreach Rotterdam. Dit traject heet "Life Flow" en refereert naar Gods leven gevende water (zie Johannes 7:38 en Openbaring 22:1)
 

We bieden dit traject aan op twee verschillende niveaus: een beginnersniveau voor hen die vooral nog erg gediscipeld willen worden en een gevorderdenniveau voor hen die al klaar zijn of klaargestoomd willen worden om binnen korte tijd anderen te discipelen (Mattheüs 28:19 en 2 Timotheüs 2:2). Life Flow is bedoeld voor ieder die wil groeien in zijn/haar wandel met de Heer Jezus. Voor ieder die wil weten waar wij als Victory Outreach voor staan. Als u die persoon bent, willen wij u uitdagen om een toewijding te maken aan God en aan het onderwijs op de dinsdagavonden.


Aan dit traject van 25 lessen zijn eenmalige kosten van € 15 per persoon verbonden om de onkosten te dekken. Een student kan, in principe, op elk gewenst moment instappen, omdat er ten eerste inhaallessen zullen worden verzorgd en omdat het traject in 2021 doorloopt (D.V.). 
Vanaf maart zijn we begonnen deze lessen live online te geven via Zoom. Als u zich hierbij wilt aansluiten neem gerust contact met ons op.


Wij willen u bemoedigen om met meerdere personen aan te melden en deel te nemen aan dit traject. Voor meer informatie,
inschrijvingen en materiaal kunt u terecht bij het onderwijs team via onze connectformulier of mail naar onderwijs@vorotterdam.nl. Wij kijken ernaar uit om u te helpen om dieper te gaan in uw wandel met Christus.

 

Met vriendelijke groet en Gods zegen,

Victory Outreach Rotterdam

 

Connect formulier