Update - Belangrijke informatie - Samenkomsten

Dit bericht is geplaatst op 26-03-2020
Update - Belangrijke informatie - Samenkomsten

Geliefde gemeenteleden,

 

Afgelopen maandag heeft premier Rutte tijdens een persconferentie strengere maatregelen aangekondigd om het Corona virus te bestrijden. Alle samenkomsten, ongeacht hun grootte, zijn per direct verboden. Deze strengere maatregelen hebben een grote impact op onze kerkbediening: zowel sociaal, emotioneel als ook financieel.

Hoewel we niet meer samen kunnen komen, zien wij het als onze plicht om Gods volk te blijven dienen met Zijn Woord en zoeken we naar manieren om verbonden te blijven. Om die reden gaan we ons als kerk de komende tijd volledig inzetten op digitale samenkomsten. Tot 1 juni 2020 geldt daarom het volgende:

 

Samenkomsten op zondag

Zondag hebben we onze kerkdienst alleen via livestream. Niemand mag/zal in de kerk aanwezig zijn!

U volgt de dienst via ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/VORotterdamlive

Klik op ‘Abonneren’ en daarnaast op het belletje: zo zorgt u ervoor dat u een melding ontvangt wanneer we live gaan.

 

Samenkomsten doordeweeks

Alle doordeweekse samenkomsten kunt u bijwonen via ZOOM (een applicatie waarmee we online kunnen samenkomen). Dit kan alleen op uitnodiging via een link. Wij helpen u graag hiermee gewend te raken. Neem contact op met de volgende personen als u mee wilt doen:

Life Flow (Bijbelstudie):. Contact pastor Marco via 06-38820232.

Gebedssamenkomst: Contact br David (06-81807141) / zr Mina (06-41593949).

Impact: contact zr Shekinah (06-36580643) / New Gen: contact zr Gorghina (06-50583462).

 

Speciale evenementen

 • Ons 25-jarig jubileum dat gepland stond op zaterdag 28 maart, is verschoven. De nieuwe datum wordt later dit jaar bekend gemaakt.
 • Het Paasdiner, het Kinderpaasfeest, de Paaskerkdienst en The Battle Of Christ zijn helaas afgelast. We laten u nog weten hoe we Pasen dit jaar als gemeente digitaal gaan vieren.
 • De Koningsdagviering is afgelast.

Geven

We krijgen in deze periode veel vragen over hoe u kunt geven. Hieronder leest u welke manieren er op dit moment zijn om uw tienden en offers te geven:

 • Via internetbankieren/ bank app. U maakt uw gift over naar NL53 RABO 015903 9525 op naam van Victory Outreach Rotterdam.
 • Tikkie - Dit kan alleen op aanvraag. Stuur een WhatsApp bericht naar 06-84048962. U ontvangt dan een Tikkie verzoek.
 • Automatische incasso - Dit kan alleen op aanvraag. Stuur een e-mail naar secretariaat@vorotterdam.nl met als onderwerp “Verzoek Automatische Incasso”. We laten u dan weten hoe we voortaan uw gift automatisch kunnen incasseren.

Blijf verbonden met elkaar!

In deze tijd dat we geen fysiek contact mogen hebben, is het belangrijk om verbonden te blijven met elkaar! Hoe kunt u dit doen?

 • Volg onze diensten via YouTube;
 • Volg ons op FaceBook en Instagram, deel gerust ook onze posts!;
 • Geef u op voor de ZOOM samenkomsten;
 • Blijf met elkaar in contact via Whatsapp;
 • Geef elkaar wat vaker een belletje om elkaar te bemoedigen en te inspireren. Bid samen en zing samen!

Contact

De Kerk is bij uitstek geroepen om in crisistijd een lichtbaken van hoop uit te stralen en om het licht van deze wereld te zijn. Als u een gebedsverzoek heeft of gewoon in contact wilt komen met de Kerk dan kunt u ons bereiken via telefoon en/of e-mail:

06-84048962 / 06-84259548.

contact@vorotterdam.nl

Voor zover mogelijk willen wij u bij niet dringende vragen verwijzen naar de kerkleiders. Heeft u het telefoonnummer? Dan kunt u hen daar gewoon op bereiken zoals u gewend bent.

 

Tot slot
Als Christenen dienen we ons te houden aan de richtlijnen van het RIVM. Dat geldt voor ons
als kerkgemeenschap, maar dat geldt ook voor u en ik individueel. Als er nieuwe maatregelen vanuit het RIVM en de overheid komen die invloed hebben op ons kerkzijn, dan informeren wij u hier zo snel mogelijk over.

Ook dit zal voorbij gaan! Dwars door dit alles staan we in geloof en vertrouwen we op de Heer. Hij is met ons en met u. Hij is Jezus Overwinnaar!

Bid dat het effect van het virus wordt terug gedrongen en dat het virus totaal wordt vernietigd! Uiteindelijk zal alles buigen voor Koning Jezus!

 

Met vriendelijke groet en Gods zegen,

Namens pastor Jerry en Xannelou Mendeszoon

Het Leiderschapsteam

Victory Outreach Rotterdam