Hulp gevraagd!! Op vrijdag 20 december wordt voor de 25e keer een Kerstdiner voor daklozen, verslaafden en minderbedeelden in Rotterdam georganiseerd.

Dit bericht is geplaatst op 01-12-2019

Er worden ruim 700 gasten verwacht, die mogen genieten van een avondvullend programma met levende muziek, warmte en gezelligheid, mooie boodschappen en getuigenissen. Dit alles onder het genot van een 6-gangen menu.

Waarom is dit Kerstdiner zo belangrijk?

In eenzame werkelijkheid, vaak met financiële en lichamelijke moeilijkheden, staat het leven van de dakloze in december lijnrecht tegenover de gezelligheid van kerst met veel eten, cadeaus en samenzijn. Met eenuitgebreid Kerstdiner en daarnaast veel persoonlijke aandacht en informatie voelen de gasten zich gezien, gerespecteerd, geliefd en beginnen weer te ervaren dat er hoop is!

 

Hoe kunt u persoonlijk of met uw organisatie helpen?

 • Financiële gift
  Voor slechts € 20,- sponsort u in de kosten voor één persoon. Maar iedere gift is welkom! Deze kunt u overmaken naar: NL53 RABO 0159 039525 t.n.v. Victory Outreach o.v.v. "Gift Kerstdiner 2019". 
 • Materiële hulp
  Denk hierbij aan artikelen voor de goodie bags en/of het Kerstdiner
   
 • Vrijwilligers
  Wilt u ons helpen op deze dag? Bijvoorbeeld in de bediening? Meldt u zich dan aan per e-mail events@vorotterdam.nl of via Whatsapp 06-840 48 962, of stuur ons een bericht via Facebook

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Wij rekenen op u!