Mighty Men

mmov-shield-logo-300x168

Onze jaarlijkse internationale congres genaamd Mighty Men of Valor is een tijd waarin duizenden mannen te verzamelen van over de hele wereld om een ​​frisse impartatie van God te ontvangen. Regelmatige berichten van onze oprichter, Pastor Sonny Arguinzoni Sr, de ouderlingen en de leiding van het ministerie help mannen vinden richting over hun wandel met de Heer en hun rol in Victory Outreach. Mannen zijn toegerust om hun rol te vervullen in de visie van de plaatselijke kerk, om hun gemeenschap te bereiken. Maar mannen worden ook uitgedaagd om op te staan ​​om de globale visie van Victory Outreach te voldoen, om de levensveranderende evangelie van Jezus Christus over de hele wereld te verkondigen.

14

Victory Outreach is het maken van een verschil in de levens van duizenden mensen van over de hele wereld. Mannen stijgen naar nieuwe niveaus van geloof, omdat zij de mensen God heeft geroepen dat ze zijn, kom en doe mee!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief van Victory Outreach Rotterdam en blijf op de hoogte van alle diensten, evenementen en de laatste ontwikkelingen

Bedankt! Kijk nu in uw "postvak in" en bevestig uw inschrijving met de link in de mail.