Junior High

 

newgenlogo

190444_531140750275962_336113996_n-300x198Victory Outreach ontfermt zich in het bijzonder over de tieners. Deze groep is bedoeld voor alle kinderen van 12 t/m 15 jaar oud. Wij geloven dat deze groep zich binnen een cruciaal leeftijdsgebied bevindt van belangrijke beslissingen nemen. Jezus zelf was 12 jaar oud toen Hij intens in mensen hun levens begon te spreken.

 

Wij zien binnen Victory Outreach onze tieners groeien naar een niveau van een intieme relatie met God. Onze tienerwerkers hebben allen ervaring met jongeren en zijn intensief bezig om de tieners de basiskenmerken van oprecht geloof bij te brengen. Discipelschap en integriteit staan voorop in de weg naar het intiem leren kennen van Gods zoon, Christus Jezus. Onze tienerwerkers geven graag advies aan de tieners maar ook aan alle ouders met tieners.

ANW-7-300x199Naast onze wekelijkse samenkomsten worden er landelijk en internationaal door Victory Outreach evenementen georganiseerd. Bij deze evenementen worden de tieners uitgedaagd naar een hoger niveau te gaan met God. Tijdens onze tienerbijeenkomsten vertellen wij meer over al onze activiteiten.

De tienersamenkomsten zijn op elke zondag van de maand tussen 10.00 – 12.00 uur. Iedereen mag bij God helemaal zichzelf zijn!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief van Victory Outreach Rotterdam en blijf op de hoogte van alle diensten, evenementen en de laatste ontwikkelingen

Bedankt! Kijk nu in uw "postvak in" en bevestig uw inschrijving met de link in de mail.