G.A.N.G.

gang-logo

264414_363773503722834_1245344865_n

Op Victory Outreach Internationaal, hebben we een groot deel van onze bediening toegewijd in het ontwikkelen van de persoonlijke levens van jongeren. Wij hebben innovatieve strategieën om de tieners te bereiken, die zich in de huidige tumultueuze omgevingen bevinden.

Terwijl de ouders van elke generatie angst ervaren over hun jongeren, is het gevaar van de huidige tieners ongeëvenaard in de geschiedenis. Victory Outreach gaat deze uitdaging aan met een ongekende strategie: de ‘God’s Gezalfde Nu Generatie’. In het bereiken van een grote schaal jongeren, van straatjeugd tot aan kinderen die al in de kerk behoren, wordt er gezorgd dat deze jongeren samen verenigd worden in de visie.

De jeugd van Victory Outreach is zeer toegewijd aan de onderdelen; evangelisatie, bijbelstudie en gebed. De ijver van deze jongeren trekt andere jongeren aan en motiveert zelfs de meest doorgewinterde kerk leden.

Missie Tochten

11-18Jongeren uit alle hoeken van Victory Outreach wonen grote missie tochten bij, zoals de “Zuid-kust Invasie”. Hier wordt er door alle steden naar de oostelijke kust getrokken, zo een evangelische campagne als deze heeft een aantal duizenden jongeren bij Jezus gebracht. Bovendien heeft deze campagne ervoor gezorgd dat er daar een nieuwe kerk geplant kon worden en dat het eerste jongeren trainingscentra genaamd “Urban Training Center” geopend kon worden.

Congressen en Conferenties

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De energie van de Victory Outreach Jeugd congressen houdt de meest onverschillige kijker op het puntje van zijn stoel. Multimedia presentaties, explosieve muziek, en scherpzinnige sprekers belichten deze unieke evenementen die worden bijgewoond door 5000 enthousiaste tieners.

Passion for Purity

1157664_10201425334772217_678270549_nPassion for Purity (‘Passie voor zuiverheid’) is een belangrijke onderdeel onder de jongerenbedieningen. Tieners maken dan een toewijding om puur te blijven op seksueel gebied. Verrassend is…. dat ook jongeren die in het verleden wel seksueel actief zijn geweest, gewillig zijn om opnieuw de positie te nemen om zich te onthouden tot het huwelijk. Een zuiverheidring en plaquette worden hierbij geleverd als een herinnering aan de toewijding.

Leiderschapsontwikkeling

 

14475_10201425357372782_648649295_nDe jongeren van vandaag zijn de leiders voor morgen. Om jongeren voor te bereiden op de verantwoordelijkheden die zullen komen, staat leiderschapsontwikkeling centraal in de Victory Outreach Jeugdbediening. De naam ‘God’s Gezalfde Nu Generatie’ illustreert dit door tieners uit te dagen om nu al aan hun potentie te werken van leiderschap. Door vandaag de dag positieve stappen te maken, ontwikkelen de jongeren een gevoel van urgentie om zich voor te bereiden op de toekomst.

Victory Outreach schat een hoge waarde aan de mogelijkheden van jonge mensen en investeert veel tijd en middelen om de kwaliteit en effectiviteit van deze bediening te laten stijgen. Een uitspraak van zij die in de jeugdbedieningen behoren:

“Wij zijn niet de Next, wij zijn niet de Nieuwe,
wij zijn de Nú Generatie!”

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief van Victory Outreach Rotterdam en blijf op de hoogte van alle diensten, evenementen en de laatste ontwikkelingen

Bedankt! Kijk nu in uw "postvak in" en bevestig uw inschrijving met de link in de mail.